Home Info Producten Referenties Historiek Ligging Contact

CONSTRUCTIE LAUWEREYS MACHINEBOUW ENGINEERING

 

  Historiek.

Constructie Lauwereys Machinebouw Engineering werd opgericht in 1994 onder de vorm van een bvba .De oprichters hadden reeds vele jaren ervaring in interne transportsystemen. Zelf hadden zij tevoren in een gelijkaardig bedrijf werkzaam geweest. 
 

De eerste installaties werden volledig ontwikkeld en gebouwd door haar oprichtrers maar dit veranderde al snel en anderen werden aangetrokken om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen.  
 

Vandaag heeft ons bedrijf een goed gekende naam met een groeiend marktaandeel ,door de kennis en erkenning van haar klanten ,die in de loop der jaren opgebouwd werd. 
 

Dat ons bedrijf inovatief is bewijst de nieuwe aanpak van de laatste jaren. Om aan de vraag naar degelijke robuuste en compacte machines te voldoen zijn we gestart met de productie van kleine snelle palletisers. Niet alleen standaardmachines voor het stapelen van dozen worden door ons gebouwd . Door de jarenlange kennis die door onze ontwerpers werd verkregen maken wij ook speciale klantgerichte palletisers. 
 

Samen met U, als klant , zoeken we naar de meest geschikte oplossingen om uw productflow te optimaliseren. Dankzij onze eigen engineering slagen wij erin om uw producten met een zo kort mogelijke doorlooptijd af te werken door gebruik te maken van onze installaties en machines .  
 

Deze sector van intern transport blijft voor ons een boeiende steeds veranderende wereld waarin inovatie een hoofdelement blijft voor ons en onze klanten.

                 

 

 

Home | Info | Producten | Referenties | Historiek  | Ligging | Contact
Copyright © CONSTRUCTIE  LAUWEREYS  MACHINEBOUW ENGINEERING B.V.B.A.
Designed by Filip Debelva.